Leave Your Message

Produkt i veçuar

Rreth nesh

Mëso më shumë

Rastet e projektit

01020304

OAK LED CO. Limited

Përvojë mbi 10 vjet në ndriçimin e jashtëm dhe të brendshëm, OAK LED mund të japë këshilla të përshtatura për ndriçimin dhe zgjidhjen më të përshtatshme të ndriçimit për ju.

OAK LED përbëhet nga njerëz të ndryshëm me njohuri dhe arrijnë të ofrojnë një gamë të gjerë produktesh ndriçimi me cilësi të shkëlqyer dhe performancë të lartë.

OAK LED punon me lloje të ndryshme klientësh si shitës me shumicë, kontraktorë, specifikues, projektues, autoritete lokale dhe përdorues të fundit.

Produktet e ndriçimit të serisë LED OAK përdoren gjerësisht për fusha sportive, autostrada, aeroporte, shpërndarje dhe magazina, parkingje makinash, rrugë dhe rrugë, peizazhe urbane, transport, direk të lartë dhe kulla ndriçimi, etj.

OAK LED merr pjesë në ekspozita të shumta profesionale të ndriçimit për të treguar dritat tona LED me cilësi të lartë dhe për të filluar bashkëpunimin global të biznesit me çdo klient të mundshëm në tërësi.
Shiko më shumë
 • PRODUKTET CILËSORE

  +
  Me shumë vite përvojë në tregun e ndriçimit, OAK LED bëhet prodhuesi kryesor i produkteve LED, i specializuar në ndriçimin e brendshëm dhe të jashtëm.
 • OEM-ODM

  +
  Ne prodhojmë drita të ndryshme LED nga të brendshme në të jashtme, OEM dhe ODM të disponueshme sipas kërkesave tuaja.
 • Ndriçim Profesional

  +
  OAK LED ofron zgjidhjet më profesionale të ndriçimit. Performanca dhe kursimi i energjisë janë pikat tona kryesore të forta. Ne përgjithësisht kemi nevojë për më pak ndriçues për të arritur nivele luks.
 • SHËRBIM CILËSOR

  +
  Ofrohet 5 vjet garanci.