Leave Your Message
Dritat e Fotografisë LED

Dritat e Fotografisë LED

Dritat e Fotografisë LED OAK janë projektuar dhe ndërtuar për fotografë, videografë dhe kinematografë që duan cilësi profesionale me një çmim të përballueshëm. Vlerat CRI 96, TLCI 96, R9 mbi 95 Zvogëlimi manual, errësimi në distancë Meanwell Driver 5 vjet garanci.

  Dritat e Fotografisë LED

  Dritat më të mira të fotografisë led për ju.
  Dritat e Fotografisë LED OAK janë projektuar dhe ndërtuar për fotografë, videografë dhe kinematografë që duan cilësi profesionale me një çmim të përballueshëm.
  Ky lloj ofron besueshmëri të testuar në terren, ndërtim të fortë dhe të gjitha veçoritë e nevojshme për performancën profesionale.

  Përshkrimet

  * Bridgelux COB LED Chips dhe drejtues të serisë Meanwell me cilësi të lartë.
  * Sistemi i saktë i ndriçimit optik dhe sistemi i projektimit të ndriçimit kundër shkëlqimit.
  * Lentet optike të PC dhe LED përputhen 100% për ta bërë dritën më të fokusuar, duke reduktuar humbjen e dritës.
  * Mbështet errësimin DALI/DMX, zbehjen manuale, errësimin e telekomandës celulare.
  * Vlerat CRI>96, TLCI>96, R9>95.
  * Më shumë se 70% e kursyer energji se dritat konvencionale të studios.
  * Jetëgjatësi e gjatë deri në 80,000 orë - 100,000 orë, drita ruan 50%.

  përshkrimi i produktit02uf7

  Specifikimet

  MN Fuqia
  (NË)
  Madhësia
  (mm)
  CRI & TLCI

  Këndi i rrezes
  (gradë)

  Ngjyrë
  Temperatura

  Zbehja
  Opsione

  OAK-STU-300W 300 468x436x70 ≧96

  15, 25, 40,
  60, 90, 120

  2000-9000 mijë

  lehtësinë
  DMX
  Manual

  OAK-STU-600W 600 568x566x70
  OAK-STU-1000W 1000 718x696x70

  Referencat e projektit

  Përdoret kryesisht për xhirime revistash, xhirime televizive/filmash, xhirim video/foto reklamash, etj.

  përshkrimi i produktit03vbt

  përshkrimi i produktit01j42

  Këshilla për zgjedhjen e dritave më të mira të fotografisë LED

  1. Duke marrë parasysh burimin e saj të dritës
  Burimi i dritës është komponenti më i rëndësishëm që përcakton efektin e ndriçimit të fotografisë.
  Aktualisht, dritat më të mira të studios në përgjithësi përdorin LED si burim drite, dhe LED-të ndahen në çipa COB LED dhe çipa SMD LED.
  Çipat SMD LED dhe çipat COB LED kanë avantazhet e tyre. Çipat LED SMD kanë fuqi dhe shkëlqim më të lartë, por cilësia e tij është e pabarabartë, ndërsa çipat COB LED e bëjnë dritën më të fokusuar dhe distanca e rrezatimit të saj është më e largët se çipat SMD.

  Dritat e Fotografisë LED OAK adoptojnë çipa Bridgelux COB me cilësi të lartë, duke siguruar dritë të mjaftueshme për vende të ndryshme fotografike.

  2. Duke marrë parasysh temperaturën e ngjyrës së tij
  Temperatura e ngjyrave është një tregues që duhet kuptuar kur blini dritat e një studioje për fotografi.
  Dritat e fotografisë kanë një temperaturë të vetme ngjyrash si standardi 5600K, por më shumë një temperaturë të dyfishtë ngjyrash, e cila mund të përshtatet nga 3200K në 5600K.
  Pra, zgjedhja e një temperature të vetme ngjyrash ose e temperaturës së dyfishtë të ngjyrave duhet të varet nga nevoja për shkrepje të ndryshme.

  Dritat e Fotografisë LED OAK mund të ofrojnë opsionalisht 2000K deri 9000K, të cilat mund të plotësojnë kërkesa të ndryshme ndriçimi të vendeve të ndryshme të fotografisë.
  Ndërkohë, ndryshimi i temperaturës së ngjyrave mund ta bëjë fotografimin më qesharak dhe kreativ.

  3. Duke marrë parasysh indeksin e tij të paraqitjes së ngjyrave
  Indeksi i paraqitjes së ngjyrave (Ra) i referohet karakteristikave të ngjyrave të ndryshme të paraqitura kur burime të ndryshme drite ndriçojnë të njëjtin objekt me ngjyrë.
  Sa më i lartë të jetë indeksi i interpretimit të ngjyrave, aq më i lartë është riprodhimi i ngjyrave të dritave të fotografisë LED. Pra, CRI i lartë mund të rivendosë vërtet ngjyrat, gjë që është një tregues vendimtar për blerjen e dritave më të mira të studios.
  Zakonisht, CRI duhet të jetë më shumë se 80 kur zgjidhni një dritë fotografike LED, përndryshe, fotografimi që rezulton do të shtrembërohet.

  Dritat fotografike LED OAK me çipa Bridgelux COB me cilësi të lartë jo vetëm që mund të tregojnë shkëlqim të lartë, por gjithashtu mund të paraqesin CRI-95 të lartë.
  Kështu që dritat tona të fotografisë LED me CRI të lartë mund të tregojnë efekt ndriçimi më natyral dhe shkëlqyes.

  4. Duke marrë parasysh performancën e tij të shpërndarjes së nxehtësisë
  Shumë njerëz shpesh injorojnë performancën e shpërndarjes së nxehtësisë kur blejnë dritat e studios për fotografi. Në fakt, performanca e shpërndarjes së nxehtësisë së dritës së fotografisë LED është një faktor kyç që ndikon në jetëgjatësinë e dritave të fotografisë. Llambat LED do të lëshojnë shumë nxehtësi kur ajo është duke punuar, temperatura tepër e lartë do të zvogëlojë shumë jetëgjatësinë e përgjithshme të shërbimit të dritës së fotografisë nëse një nxehtësi kaq e madhe në kohë nuk transferohet.

  Të pajisura me sistem unik termik, OAK LED Photography Lights përdorin aluminin e aviacionit me performancë të shkëlqyeshme të shpërndarjes së nxehtësisë si material trupor dhe optimizon dizajnin e qarkut të llambës për të zvogëluar konsumin e energjisë për të transferuar nxehtësinë e madhe nga çipat në ajër, kështu që më në fund duke mbajtur llambat në një mjedis më të mirë funksionimi.

  5. Duke marrë parasysh aksesorët e saj të përputhshëm fotografik
  Për të përmbushur kërkesat e ndryshme të fotografimit, dritat e fotografisë LED duhet të përdorin pajisje të ndryshme fotografike.
  Dritat e Fotografisë LED OAK mund të ofrojnë kuti të buta, barndoor, kllapa Yoket për nevoja të ndryshme fotografimi.
  Kutia jonë e butë mund të zbusë dritën e hapur dhe ta bëjë cilësinë e dritës më të butë, barndoor mund të formojë drita dhe rreze të ndryshme sipërfaqësore dhe kllapa Yoket mund të bëjë që drita e fotografisë LED të ketë një kënd më fleksibël të shpërndarjes së dritës.

  përshkrim2

  Leave Your Message