Leave Your Message

Истакнат производ

01020304

Проектни случаи

01020304

OAK LED CO. Limited

Повеќе од 10 години искуство во надворешното и внатрешното осветлување, OAK LED може да даде совети за приспособено осветлување и најсоодветно решение за осветлување за вас.

OAK LED се состои од различни луѓе со знаење и постигнуваат да обезбедат широк спектар на производи за осветлување со одличен квалитет и високи перформанси.

OAK LED работи со различни видови клиенти како што се трговци на големо, изведувачи, спецификатори, дизајнери, локални власти и крајни корисници.

Производите за осветлување од серијата OAK LED се широко користени за спортски терени, автопати, аеродроми, дистрибуција и магацини, паркиралишта, патишта и улици, урбани пејсажи, транспорт, високи јарболи и кули за осветлување итн.

OAK LED присуствува на повеќе професионални изложби за осветлување за да ги прикаже нашите висококвалитетни LED светилки и да започне глобална деловна соработка со сите потенцијални клиенти во целина.
Гледај Повеќе
 • КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

  +
  Со долгогодишно искуство на пазарот за осветлување, OAK LED стана водечки производител на LED производи, специјализирани за внатрешни и надворешни осветлување.
 • OEM-ODM

  +
  Ние произведуваме различни LED светилки од внатрешен до отворен, OEM и ODM достапни според вашите барања.
 • Професионално осветлување

  +
  OAK LED ги обезбедува најпрофесионалните решенија за осветлување. Перформансите и заштедата на енергија се нашите клучни предности. Генерално ни требаат помалку светилки за да постигнеме нивоа на лукс.
 • КВАЛИТЕТНА УСЛУГА

  +
  Обезбедена е гаранција од 5 години.